23948sdkhjf

Optimisme trods nedgang

Resultatet er faldet betydeligt hos HB Trapper i det seneste regnskabsår, men en fornuftig ordrebeholdning giver tro på et godt 2010/11.
Efter flere år med pæne millionoverskud måtte HB Trapper fra Herning i 2009/10 nøjes med et resultat på knap 50.000 kroner før skat.

Baggrunden for nedgangen er først og fremmest, at den lange vinter i fjor forskød en del ordrer, og samtidig har den skærpede konkurrence og de stigende råvarepriser spillet ind på resultatet.

Virksomheden ser dog gode muligheder for fremgang i det nye regnskabsår. Det fastslår direktør Karsten Vang Andersen over for dagbladet Børsen:

- Vi har en fornuftig ordrebeholdning, og udfordringerne ved at producere og levere er ikke så store som i den ordrebeholdning, vi hidtil har arbejdet med. Det er jo heller ikke sådan, at alt er gået i stå herhjemme. Vi er i gang med at levere til en række projekter og har desuden en del projekter, vi regner på, siger han og fortsætter:

- Der gennemføres da også en del større renoveringsopgaver i den offentlige sektor og af boligforeninger. Dem skal vi selvfølgelig sikre os vores andel af. Men alt i alt tror vi på et bedre 2010/11. Meget skal i hvert fald gå galt, før vi får røde tal, lyder det fra trappeproducenten i det midtjyske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079