23948sdkhjf

Dødsfald: Ejerleder for kontormøbler i en menneskealder

John Pedersen grundlagde kontormøbelvirksomheden Rumas i Aalborg i 1969 og nåede næsten at fungere som ejerleder i 50 år.

Nu er han afgået ved døden, 71 år gammel, meddeler Rumas.

- Det er med stor sorg, at vi tirsdag aften tog afsked med John Pedersen, som døde efter længere tids sygdom. John var med til det sidste med sine ideer, sit empatiske væsen og store hjerte. John vil blive savnet og aldrig glemt, siger Rikke E. Kragelund, der er marketing- og salgsansvarlig.

Hun tilføjer, at at medarbejdernes tanker er hos John Pedersens familie.

John Pedersen forberedte i foråret 2014 et generationsskifte ved at indsætte datteren Line Søe i bestyrelsen.

Kort efter årsskiftet opgav John Pedersen at fortsætte sit virke, og datteren overtog rollen som administrerende direktør.

I 2014 varslede han, at han snart ville være fortid.

- Jeg har nu samlet et hold af mennesker omkring mig, som sandsynliggør et hensigtsmæssigt generationsskifte, når den tid kommer. Hvornår det bliver ved jeg ikke, men faktum er, at horisonten er kortere end den har været, sagde John Pedersen i maj 2014 til Wood Supply.

Rumas startede som et handelsselskab med varer som hårde hvidevarer og brændeovne. I mellemtiden har der også været solgt køkkener, men hen ad vejen blev Rumas et rendyrket kontormøbelfirma, som producerede og markedsførte John Pedersens eget design.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062