23948sdkhjf

Inventarfirma gør 4 ansatte til medejere

Efter 15 år, og heraf 14 år med vækst, har ejer, Henrik Jensen Dalsgaard, valgt at invitere fire nøglemedarbejdere i ejerkredsen. Dette har medført en opdatering af virksomhedens grafiske identitet.
Den 8. januar 2018

Efter 15 år var det tid til fornyelse.

Expo Partner, som leverer messestande og udstillingsinventar, blev etableret i 2002 af Henrik Jensen Dalsgaard, som siden har været eneejer af virksomheden.

Nu ændrer han ejerstrukturen og gør 4 ansatte til medejere.

- Jeg vil forsat have samme position i Expo Partner som tidligere, men vil igennem denne løsning skabe de bedste forudsætninger for fremtiden, og give vores kunder den bedste mulige service. Vi har i dag en rigtig god virksomhed, men samtidig ser vi mange nye muligheder i markedet, med fire nøglemedarbejdere som har været tilknyttet virksomheden i tilsammen mere end 50 år, siger han i en pressemeddelelse.

I samme ombæring får Expo Partner nyt logo og visuelt udtryk, som også danner basis for ny hjemmeside.

Alt sammen skal ruste Expo Partner til fremtiden.

- Det er vigtigt for os at følge tiden og sikre, at vi kan inspirere vores kunder igennem vores aktiviteter og identitet. Med fornyelse af ejerstruktur og grafisk opsætning er Expo Partner klar til en spændende fremtid, som vil blive præget af endnu mere vækst, siger Henrik Jensen Dalsgaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094