23948sdkhjf

Sjællandske trælaster får ny direktør

Jes Gravesen, medindehaver af XL-Byg CF Petersen & Søn A/S, skal fremover stå i spidsen for Køge-virksomheden, der også har afdelinger i Karise, Stenlille og Vordingborg.
Jes Gravesen kan den 11. januar fejre sin 50 års fødselsdag som nyudnævnt direktør for XL-Byg CF Petersen & Søn, hvor han i forvejen er en del af ejerkredsen.

Den nye direktør er en særdeles erfaren herre inden for engroshandel med trælast og byggematerialer og har beskæftiget sig med området, siden han i 1979 gik i lære hos netop CF Petersen & Søn.

Efter udstået læretid og seks år som sælger forlod han virksomheden til fordel for en stilling som sælger i engros-virksomheden Rindom A/S i Brøndby. Her var Jes Gravesen ansat i 15 år og havde i de sidste 10 år titel af prokurist.

I 2000 vendte han tilbage til sin gamle læreplads i en funktion som trælastchef. Tre år senere blev han udnævnt til salgsdirektør og erhvervede samtidig en minoritetspost i firmaet.

Udnævnelsen og 50-års dagen fejres med reception for kunder, forretningsforbindelser, venner og bekendte af huset. Det foregår fredag den 14. januar 2011 klokken 12-15 på Vallø Slotskro, Vallø, Slotsgade 1, 4600 Køge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078