23948sdkhjf

Midtjyder vil producere vinduesrammer

B-Free, der bl.a. leverer insektnet til storkøkkener, er i fuld gang med at etablere produktion af døre og indsatsrammer til vinduer. Det giver nye jobs i midtjyske Havndal.
I disse år bliver det i stigende grad et krav, at vinduer skal afdækkes med insektnet på steder, hvor man arbejder med forarbejdning af fødevarer.

Det er blandt andet blevet påbudt i alle patientkøkkener på regionshospitalet i Randers, og udviklingen giver nu blod på tanden hos virksomheden B-Free, der har specialiseret sig i at levere insektnet.

Virksomhedsejer Uffe Høgh er således i gang med at indrette lokaler til produktion af faste døre, indsats-rammer til vinduer samt såkaldte plissé-vinduer i aluminium.

Produktionen, der får adresse i Tørring Kær ved Havndal, vil ifølge Uffe Høgh sikre en markant hurtigere leveringstid, og han forventer, at de nye aktiviteter vil skabe en lille håndfuld nye jobs inden for de næste par år.

Foreningen LAG Randers har ydet et tilskud på halvdelen af de knap 0,6 mio. kroner, som det koster at skabe de nødvendige rammer for produktionen, og B-Free er nu gået i gang med at oprette et netværk af forhandlere i Sverige. Herefter følger Norge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093