23948sdkhjf

Inventarland klar til nye udfordringer

Kontormøbelkæden gik konkurs i september, men den 3. januar genåbner Inventarland i Aalborg, Århus, Odense, Slagelse og Glostrup.
I slutningen af september måned valgte bestyrelsen i Inventarland at indgive konkursbegæring.

Konkursen var et hårdt slag for grundlægger Carsten Nissen, som i løbet af tre årtier havde formået at opbygge en kontormøbelkæde med 10 afdelinger og godt 60 ansatte:

- Medarbejderne arbejdede alle hårdt med at skaffe salg. Ja, alle ydede en fantastisk indsats, men vi nåede desværre ikke at opleve, at salget kom tilbage i tide, fortæller han.

Back in business
Nu er det imidlertid lykkedes at etablere et nyt fundament for virksomheden. Resterne af Inventarland blev efter konkursen sat til salg af kuratorerne, og her lykkedes det Carsten Nissen – i godt samarbejde med Max Bank – at vinde budrunden.

Han står nu klar med et stærkt team bestående af både nye og kendte ansigter, og i første omgang genåbner Inventarland i fem byer; Aalborg, Århus, Odense, Slagelse og Glostrup:

- Siden den 4. november har vi, i en kreds af medarbejdere, prøvet at få gjort alting klar til at komme i drift igen. Krisen skabte grus i maskineriet, men vi har haft godt fat i støvsugeren, så mon ikke vi når det. Heldigvis har mange kunder holdt ved under hele forløbet, og det har været medvirkende til, at det hele har kunnet lade sig gøre, forklarer Carsten Nissen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078