23948sdkhjf

Bolia overgår sig selv: Her er kædens nye rekordtal

Den Lars Larsen-ejede designkæde Bolia, som driver 51 på butikker i lande, offentliggør i en pressemeddelelse et nyt rekordresultat på både top- og bundlinjen for regnskabsåret 2016/17.

Den samlede internationale omsætning steg med 18 procent i forhold til året før og passerede 800 mio. kroner. Den højeste årsomsætning hidtil.

Årets indtjening landede på 70,5 mio. kr. før skat mod 66 millioner året før.

Årets resultat efter skat fremgår ikke af meddelelsen. I 2015/16 blev tallet 51 mio. kroner.

I løbet af regnskabsåret er der blandt andet blevet skabt mere end 100 nye arbejdspladser, udviklet mere end 250 nye interiørdesigns og investeret i ekspansion af designbutikker på nye markeder som Holland, Schweiz, Belgien og Østrig, skriver Bolia i meddelelsen.

- Vi har haft endnu et spændende, sjovt og succesfuldt år i Bolia og vil fortsætte med at udforske kreativiteten i det nye år, så vi kan skabe nye smukke designs og inspirerende omgivelser for vores kunder over hele verden. Vi har nu for syvende år i træk har haft tocifrede vækstrater, men vores globale potentiale er stadig uendeligt stort. Det er derfor vi, sideløbende med vores egen fysiske og digitale ekspansion, også etablerer samarbejde med dygtige globale forhandlere og udvikler det nye spændende collab med verdens største kontorindretningsvirksomhed, Steelcase. Vi er et designfirma som ønsker at konkurrere blandt verdens absolut bedste, så selv om vi øger vores internationale ekspansionstakt, vil kvalitet altid blive prioriteret frem for kvantitet, skriver Lars Lyse Hansen, der er topchef for Bolia-kæden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109