23948sdkhjf

Nyt typehusfirma laver prisbillige familietræhuse

En ny tømrervirksomhed i Bjedstrup ved Skanderborg vil nu lave familiehuse med træ som hovedmateriale, og firmaet er nu døbt med navnet Træværk.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Firmaet forventer at opføre 10 typehuse om året á 100 kvadratmeter til én million kroner hver.

Og der er flere idéer bag konceptet. Med træ vil firmaet skabe klimavenlige lavenergihuse. De vil blive opført hurtigt og effektivt. Og så vil firmaet lave prisbillige huse for at færre børnefamilier skal føles sig i klemme mellem arbejdet og realkreditlånet.

Han har selv droslet sin arbejdsmængde ned og forladt et lederjob, og ambitionen er slet ikke at blive rig, siger medindehaver Dennis Nielsen til avisen.

- Hvis du har en form for knowhow, har du pligt til at lære den fra dig. Jeg har også en pligt. Og jeg skal ikke bare sætte mig ned med de andre store entreprenører og skovle penge ind, når jeg har penge nok. Det handler om at sætte tæring efter næring. Jeg vil godt give lidt af mig selv, og hvis jeg er gældfri, hvad skal jeg så skrabe millioner sammen for?, siger Dennis Nielsen til Horsens Folkeblad.

De 2 første ordrer er allerede blevet landet, inden den lille familievirksomhed blev skudt fra start i januar 2018. Der er 3 ansatte på lønningslisten, men Dennis Nielsen håber, at der på længere sigt bliver flere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078