23948sdkhjf

Et travlt 2017 for københavnsk snedkeriværksætter

Rasmus Kvorning etablerede Kvorning Møbelsnedkeri på Nørrebro i København for 3 år siden og har især specialiseret sig som leverandør af snedkerkøkkener.

Stadig er han den eneste ansatte, men når der er travlt, henter han folk ind. Og det gjorde han tit i et travlt 2017.

- I forhold til 2015 og 2016 så var 2017 et travlt år, hvor jeg slet ikke fik holdt ferie, så jeg tog mig en lidt længere juleferie, siger Rasmus Kvorning, som er tilbage på sin arbejdsplads.

Han udnyttede blandt andet 2017-travlheden til at optimere sin produktion med nye maskiner og metoder, som gør det muligt for ham at trimme priserne.

- Det kan være en bedre fræser eller en bedre rundsav, som kan gøre det. Man kan skære en operation bort, som gør, at man er 10 minutter hurtigere. 10 minutter ét sted og 10 minutter et andet sted kan løbe op. Jeg synes, det er vigtigt at optimere sin arbejdsgang.

Samtidig opnår han bedre priser hos leverandører med tiden.

Så målet er at blive endnu mere konkurrencedygtig på prisen i 2018. Selv om det også er høj kvalitet, han gerne vil levere.

- De kunder, der vil have et snedkerkøkken, vil have et anderledes udtryk, end man får i Ikea eller med hvide køkkener fra de større producenter. Så det er en anden pris og også en anden kvalitet.

Midt i 2017 kunne han fremvise det første regnskab i historien for det anpartsselskab, der driver Kvorning Møbelsnedkeri.

Nettooverskuddet lød på lige knap 9000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205