23948sdkhjf

Kompromisløs stoleproducent: Tredobler nu sit produktionsareal

Opstartsfirmaet Overgaard & Dyrman flytter ud af kravlegården med sin kompromisløse kvalitetsproduktion af stålmøbler i luksusklassen.

En stigende efterspørgsel har gjort fabrikslokalet i Vestbjerg nord for Aalborg for trangt, og derfor indtager virksomheden nu 1200 nye kvadratmeter i Aalborg-bydelen Lindholm.

- Der er simpelthen ikke plads nok længere, siger Christian Dyrman om flytningen. Han er daglig ansvarlig for produktionen i Nordjylland, mens makkeren Jasper Overgaard passer firmaets designstudie og showroom i København.

En af de nye, som optager plads, er den senest ankomne, Leonora Tranberg, der er nyansat som salgschef og som har jobbaggrund i Fritz Hansens salgsorganisation. Hun skal nu med firmaets egne ord gøre en "reaktiv" salgsindsats, der især er foregået på sociale medier, til en mere "proaktiv" indsats med opsøgende salg.

Selv om det med ejernes egne ord har været en succes hidtil.

Christian Dyrman tror især, at det er de senere års vedholdende indsatser på sociale medier som Pinterest og Instagram, der giver pote.

- Det har været en succesfuld kampagne, og når man arbejder med godt billedmateriale, der svarer til ens produkt, så bliver det også delt til højre og venstre i hele verden. Det bliver ikke købt samme dag, som folk opdager os. Det skal tit modnes til et projekt, som passer til, og derfor tager det tid at sælge ind. Men vi begynder at mærke nu, at det virker, siger han.

Med en spisebordsstol til omtrent 27.000 kroner per styk er Overgaard & Dyrmans stole nogle ret kompromisløse håndværksprodukter, som henvender sig til et kræsent og købestærkt segment, globalt.

Overgaard & Dyrman planlægger en ny produktlinje i efteråret.

- Som designer holder jeg helst kortene tæt til kroppen, men det bliver i tråd med det, vi i forvejen laver. Med fokus på detaljeringsarbejde og lækre detaljer, siger Christian Dyrman.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094