23948sdkhjf

Vinduesfabrik fortsætter samarbejde med landshold

KPK Døre & Vinduer i Nykøbing Mors blev i 2015 sponsor for det danske landshold i kvindehåndbold.

Nu forlænger virksomheden sit sponsorat.

- Vi er naturligvis stolte af at kunne forsætte samarbejdet med DHF. Vi tror på det projekt, der er blevet søsat med håndbolddamerne, og vi vil gerne være med til at støtte den fortsatte positive udvikling inden for dansk kvindehåndbold, siger KPK’s salgschef, Peter Bechmann, og fortsætter:

- Samtidig ser vi klare fordele ved aftalen som virksomhed. Dels har vi oplevet en markant øget kendskabsgrad, og dels giver det internt stolthed blandt vores medarbejdere, der sammen med vores kunder har været rigtig glade for de unikke oplevelser, som landsholdssponsoratet indebærer. Vi ser frem til at få mange flere i de kommende år.

Peter Bechmann fremhæver desuden, at håndboldsponsoratet de seneste år har bidraget til at sætte fokus på ’’godt håndværk’’, som KPK vægter højt i sit arbejde med døre og vinduer. Og særligt her er der også en tydelig fællesnævner mellem håndboldkvinderne og vinduesproduktionen.

- Begge parter opnår gode resultater i sit arbejde via godt håndværk. Kvindelandsholdet har bidraget til at sætte fokus på begrebet, og hvad man både som landshold og vinduesproducent kan opnå ved at have respekt for faglighed og prioritere værdier som ærekærhed, troværdighed og præcision, der er fælles for begge parter, slutter han.

KPK’s nye aftale med håndboldforbundet løber fra 1. januar og til udgangen af 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14