23948sdkhjf

DLH har fundet sin nye topchef

Det er i egne rækker, at trægrossisten DLH (Dalhoff Larsen og & Hornemann) har fundet afløseren for den afgåede tipchef.

Michael Bühlmann, som stoppede ved årsskiftet, skiftes ud med Dennis Bang Albretsen, som hidtil har været kommerciel direktør hos DLH.

Det skriver selskabet i en børsmeddelelse.

Dennis Bang Albretsen har været ansat hos DLH siden 1998 og fortsætter med sine hidtidige ansvarsområder som kommerciel direktør, når han indtager posten som adm. direktør.

- ”Dennis Bang Albretsen er en erfaren købmand, der ved, hvordan man driver en moderne grossistvirksomhed. Vi kender Dennis som en åben og moderne leder, der eksekverer målrettet i samarbejde med kolleger og medarbejdere. Dennis har ”hands on” og vil kunne bidrage betydeligt til at forny virksomheden, så den bliver mere resultatorienteret med kunderne i fokus, skriver DLH's bestyrelsesformand Carsten Lønfeldt i børsmeddelelsen.

- Vi er i en fase, hvor det handler om at transformere virksomheden. Bestyrelsen ønsker, at ledelse og organisation eksekverer hurtigt på alle parametre og sikrer øget konkurrenceevne, vækst og lønsomhed og dermed værdiskabelse for aktionærerne, skriver bestyrelsesformanden også.

I oktober meddelte selskabet, at Michael Bühlmann ville fratræde af familiemæssige årsager.

Dermed får han en fratrædelsesgodtgørelse, der svarer til et års løn, og selskabet oplyste i den forbindelse, at det vil påvirke et kommende 2017-resultat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094