23948sdkhjf

Utilfredsstillende regnskab fra Kvist Industries

Trods fremgang sidst i regnskabsåret lykkedes det ikke for møbelproducenten at undgå røde tal i 2009/10. Resultatet er dog væsentligt bedre end året før.
Kvist Industries, der har hovedkvarter i Årre ved Esbjerg, har netop offentliggjort årsregnskabet 2009/10, der blev afsluttet ved udgangen af juni måned.

Resultatet er et underskud på 2,74 mio. kroner, og det er noget bedre end året før, hvor det blev til et minus på 5,07 mio. kroner.

Ledelsen kunne i den sidste del af regnskabsåret berette om stabilisering og fremgang , men det har altså ikke været nok til at sikre overskud.

Utilfredsstillende
Som i branchen generelt har året været præget af vanskelige markedsforhold, og det har langt en dæmper på aktivitetsniveauet, der har været ” stærkt reduceret i forhold til tidligere år ”.

At det alligevel er lykkedes at forbedre bundlinjen skyldes blandt andet, at personaleomkostningerne er nedbragt fra 42,5 til 34,5 mio. kroner, ligesom de finansielle omkostninger er faldet en smule.

Generelt har de gennemførte besparelser og reduktioner dog ikke haft den ønskede effekt, og derfor betegnes resultatet som utilfredsstillende.

I det nye regnskabsår forventer ledelsen ingen umiddelbar vækst i markedet. Til gengæld ventes besparelsestiltagene at slå fuldt igennem, og det giver tro på et positivt 2010/11-resultat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078