23948sdkhjf

God forretning i Made in Denmark

Møbelfabrik skummer fløden af efterspørgslen på danske varer.

Albero Møbelfabrik i Ejby på Fyn planlægger snarlig udvidelse af fabrikken. Årsag? Stigning i produktionen på grund af efterspørgslen på dansk producerede varer.

Det skriver Fyens.dk.

Fabrikken fremstiller møbler til skoler og institutioner, og de kan mærke, at grossisterne har lettere ved at sælge danske varer frem for østeuropæiske, selvom førstnævnte er dyrere. Det fortæller fabrikkens direktør Jesper Falkesgaard til mediet. 

- Vi har fået megatravlt, fordi vi har fået mange nye kunder. Jeg tror, at vores kunder er blevet bevidste om, at det ikke altid er lykken at lægge produktionen i udlandet. Den feedback, vi får, er, at det giver pote hos slutkunden at kunne sige, at møblerne er lavet på et lille snedkeri i Ejby, og så er kvaliteten meget bedre i Danmark, siger han.

Ny bygning og lagerstyring
Travlheden betyder også, at matriklen snart knopskyder med en ny bygning for at følge med.

- Vi er nødt til at bygge ud, for vi er udfordret på pladsen, og i dag har vi for eksempel møbler stående i containere, fordi vi ikke har plads nok. Det gode er, at vi har jorden til det, så vi har rig mulighed for at bygge til.

Desuden vil virksomheden også lave justeringer og optimeringer på deres lager ved hjælp fra et samarbejde under Væksthus Syddanmark, siger direktøren.

Albero Møbelfabrik blev grundlagt i 1985. Fabrikken har 18 ansatte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064