23948sdkhjf

Finsk møbelproducent opruster i København

Martela bliver i løbet af januar del af en fremvoksende møbel-, koncept- og designklynge på Frihavnen i København.
Finske Martela, der producerer kontormøbler, opruster betydeligt i Danmark i disse tider.

I oktober overtog koncernen sin mangeårige samarbejdspartner og distributør, Martela Danmark A/S, og efter nytår får Martelas danske afdeling ny adresse på Frihavnen i København.

Her har selskabet lejet 580 m² kontor/showroom og 500m² lager hos ejendomsselskabet By & Havn:

- Vi ser store muligheder i byplanen for området og glæder os til, at vi i løbet af januar bliver en del af den møbel-, koncept- og designklynge, der vokser frem på Frihavnen, siger Anders Baastrup, der er adm. direktør for Martelas danske aktiviteter.

Vigtigt at være del af en klynge
De nye lokaler i Pakhus 54 vil blandt andet blive brugt til udstilling af Martelas møbler, der produceres på egne fabrikker i Finland, Sverige og Polen.

Udover Martela har bl.a. Erik Bagger Design lejet sig ind i et pakhus i området og flytter senest den 1. juli ind på adressen Nordre Toldbod 23:

- Det er vigtigt at være en del af en klynge, for det er her, kunderne og rådgiverne kommer, og det er her, vi bliver vurderet op mod vores kolleger. Konkurrence er altid sund. Det tvinger os til hele tiden at have fokus på de løsninger, kunderne efterspørger, fastslår Anders Baastrup.

Martela-koncernen omsatte i 2009 for 95,3 mio. EUR og beskæftigede i gennemsnit 636 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109