23948sdkhjf

DLH sælger for 220 mio. kroner

Trævarekoncernen har netop solgt selskabet TT Timber International AG. Det betyder, at første fase af ledelsens genopretningsplan er gennemført et år tidligere end beregnet.
TT Timber International er selskabet bag DLH's trævareproduktion i Congo og Gabon, og køberen er Olam International Ltd., der er baseret og børsnoteret i Singapore.

Salgsprisen er aftalt til 220 mio. kroner og medfører en bogføringsmæssig gevinst på ca. 50 mio. kroner:

- De samlede frasalg og aktivreduktioner når dermed på mindre end et år op på godt 450 mio. kroner, hvilket overstiger det oprindelige mål med mere end 150 mio. kroner. Dermed er vi økonomisk, organisatorisk og strukturelt klar til at tage de næste skridt i udviklingen af DLH, siger adm. direktør Kent Arentoft.

Uændrede resultatforventninger
De frasolgte aktiviteter i Congo og Gabon leverede hovedparten af deres produktion til DLH’s salgsenheder og havde i de første tre kvartaler af 2010 et EBITDA-resultat på 22 mio. kroner.

Koncernens fortsættende aktiviteter forventes nu at nå et EBITDA-resultat i niveauet 75 mio. kroner, hvilket er i overensstemmelse med udmeldingen fra delårsrapporten for 3. kvartal.

Med salget afslutter DLH sin ”Back to Black”-strategi et år forud for den oprindelige tidsplan, og i sidste uge lancerede ledelsen derfor en ny strategi under betegnelsen ”Go to Market”.

Læs mere om den strategi i artiklen DLH mod nye mål .
Læs mere om: DLH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078