23948sdkhjf

Paustians overskud blev lavere end ventet

Møbelfirmaet med butikker i København, Århus og Oslo måtte i 2009/10 se resultatet falde fra 8,4 til 6,3 mio. kroner.
Paustian, der både producerer og forhandler designmøbler, har i denne uge offentliggjort tallene fra det seneste regnskabsår, der sluttede ved udgangen af september måned.

Sammenlignet med 2008/09 er bruttofortjenesten faldet med knap 17 % til 48,3 mio. kroner, mens årets resultat udgør 4,7 mio. kroner. Det er en nedgang på 3,65 mio. kroner:

- Regnskabsåret har været påvirket af den fortsatte afmatning i samfundet med en generelt lavere efterspørgsel, konstaterer Paustian-ledelsen, som dog anser resultatet for acceptabelt.

Udvidelser og nyt showroom i Shanghai
Paustian har i årets løb fortsat sit arbejde med at optimere produktudvikling og kvalitetsstyring, og det har gjort det muligt at sende en række nye, konkurrencedygtige produkter på markedet.

Samtidig er ”Paustianhuset” i Københavns Nordhavn blevet udvidet, og selskabet forventer, at det øgede salgsareal kan bidrage til at realisere vækst i detailsegmentet.

Endelig har Paustian etableret nyt showroom i Shanghai, hvor det via en intensiveret markedsbearbejdning er lykkedes at skabe ” en tilfredsstillende platform for en væsentlig vækst i distributionen ”.

Blandt andet på denne baggrund er det ledelsens forventning, at der i 2010/11 er grundlag for at realisere et ” tilfredsstillende resultat ".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093