23948sdkhjf

Mater åbner fem nye konceptbutikker

Den første er åbnet i København.

CEO og stifter af designvirksomheden Mater Henrik Marstrand har stort fokus på bæredygtighed og det gode håndværk. Samtidig ønsker han at skille sig ud på designscenen.

Med en stor investor i ryggen ser det nu ud til at drømmen bliver til virkelighed.

De næste to år åbner Mater nemlig hele fem Mater Earth Galleries i europæiske storbyer. Og her vil kunderne ikke kun kunne se nogle af over 30 nyheder, som Mater kommer til at lancere det næste år.

- Det bliver et miks mellem et showroom henvendt mod arkitekter, en fysisk butik – og videre ud i et online univers. Man vil naturligvis kunne købe Maters eget design, men vi vil også udvælge en række spændende brands, der chipper ind i vores bæredygtige profil og fokus på høj kvalitet. Det kunne for eksempel være sneakers af genbrugsplast, cremer med naturlige ingredienser eller tasker, der gemmer på en god historie, fortæller Henrik Marstrand.

Første galleri er åbnet
Det første Mater Earth Gallery er netop åbnet i et tidligere autoværksted på Glentevej 47 i Københavns nordvest-kvarter. I de rå rammer vil du med tiden også kunne købe udvalgte produkter inden for både fashion, interiør og beauty – primært med nordisk afsæt.

- Vi går primært efter mærker, der ikke er mainstream. Men også særligt etiske produkter fra de store brands kunne være heldige at slippe gennem vores nåleøje, hvis det giver mening. Pointen er, at du altid skal kunne finde noget særligt hos os – præcis som med Maters eget design. Og vi ser det som en ekstra bonus, hvis vi kan være med til at hjælpe upcoming firmaer frem, siger Henrik Marstrand.

Det næste Mater Earth Gallery åbner i London i 2018. Ambitionen er, at åbne Mater Earth Galleries i Oslo, Stockholm og München inden for de næste to år. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125