23948sdkhjf

Ny direktør til Davidsens Tømmerhandel

Overtager efter, at den tidligere direktør tog sin afsked i februar.
Den 41-årige Henrik Clausen tiltræder 2. januar 2018 som ny administrerende direktør i Davidsens Tømmerhandel. Han afløser tømmerhandler Povl Davidsen, som selv midlertidigt har varetaget posten, siden den familieejede tømmerhandel tog afsked med sin tidligere direktør i februar 2017.

- Vi glæder os til samarbejdet med Henrik Clausen. Trods sin unge alder har han allerede en betydelig erfaring som administrerende leder i dansk erhvervsliv. Vores kemi og holdning til måden at drive en dynamisk virksomhed på passer rigtig godt sammen, siger tømmerhandler Povl Davidsen.

Som administrerende direktør kommer Henrik Clausen til at varetage den daglige ledelse sammen med regionsdirektør Carl Bladt og en økonomidirektør, som tiltræder senere.

Den nye chef for de 750 ansatte i Davidsens Tømmerhandel har gennem de sidste 12 år varetaget forskellige direktørposter hos Danmarks største, privatejede dagligvaregrossist, Dagrofa – de seneste tre et halvt år som adm. direktør for divisionen Foodservice Danmark.

Henrik Clausen er HD i afsætning fra Syddansk Universitet suppleret med ledelsesuddannelse på INSEAD og IMD. Han har desuden betydelig erfaring med bestyrelsesarbejde i forskellige virksomheder inden for dagligvarehandel og produktion.

Med sit nye job i Davidsens hovedkvarter i Vojens kommer Henrik Clausen så at sige »hjem« rent arbejdsmæssigt. Nemlig hjem til det Sønderjylland, hvor han er født og opvokset. Han får samtidig en del kortere til arbejde i det daglige, idet han gennem alle sine 12 år hos Dagrofa har pendlet mellem arbejdspladsen i København og hjemmet i Ribe.

Henrik Clausen er gift med Lene, og de har to børn på henholdsvis 14 og 11 år.

- Jeg glæder mig til at starte hos Davidsen. Det er en spændende virksomhed med stort potentiale for at vokse i båd omsætning og indtjening. Der er en god og stærk kultur drevet af familieejerskabet og de mange dygtige medarbejdere, siger Henrik Clausen.

- Jeg ser derfor frem til at blive en del af Davidsen og bidrage til at fortsætte den flotte udvikling, som virksomheden har gennemgået de senere år.
mit tidligere job lagde jeg afgørende vægt på gode relationer til både kunder og leverandører, og sådan arbejder man også hos Davidsen, fremhæver han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11