23948sdkhjf

Danmarks Designskole i fornemt selskab

Monocle, et af verdens toneangivende tidsskrifter, har efter et besøg i Danmark placeret designskolen på top-5 over internationale designskoler.
Design spiller en stadig større og mere integreret rolle i samfunds- og forretningsstrategier over hele verden.

Monocle har derfor udarbejdet en rapport, der udpeger de fem designskoler, der er bedst til at uddanne designere til at løse verdens problemer – uden at miste blikket for, hvor traditionen og designet alt sammen begyndte.

De udvalgte skoler dækker hele verden: Fra Stanford, Moskva og Californien til Tongij (via Aalto Universitetet i Finland) og Danmarks Designskole i København:

- Det er fantastisk at mærke den opbakning Danmarks Designskole møder over hele verden. Monocles besøg er med til at vise, at vores tilgang til design bemærkes over hele verden: At vi kan kombinere det at være ”hands-on” med ny designtænkning og innovative processer, siger rektor Anne-Louise Sommer.

Hun fremhæver, at skolens studerende markerer sig og skaber unikke løsninger; blandt andet fordi de ofte er drevet af trangen til at forbedre verden mere end én bestemt ikonisk designideologi.

Monocle var på besøg på Danmarks Designskole den 20. oktober.

Læs mere på Danmarks Designskoles hjemmeside
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078