23948sdkhjf

Det startede skidt: Men blev årets møbelmesse en besøgssucces?

Folkene bag Møbelmessen Skandinavien kan fejre, at det var det rigtige træk at flytte den årlige messe fra Vejle til Fredericia.

Messen, som foregik i sidste uge i messecentret MesseC, kunne tage imod 30 procent flere forhandlervirksomheder og 20 procent flere branchebesøgende end i 2016.

Organisationen bag messen gør antallet op i tilmeldte virksomheder og ikke personer.

- Det er meget tilfredsstillende, siger Esben Veng-Christensen, der er messechef.

Messens første dag, der traditionelt trækker flest gæster, skuffede ellers forventningen, så onsdag aften tydede intet på, at det skulle ende i succes.

- Specielt andendagen var god. Den blev lige så velbesøgt som førstedagen, der plejer at være den absolut største besøgsdag, beretter han.

Han er særligt tilfreds med, at et betydeligt antal af møbelproducenter, som ikke udstillede i år, dukkede op for at se messen.

- Jeg kan håbe, at de er kommet for at se, om de skal udstille til næste år.

Han noterer sig også, at flere aktører i den højere prisklasse for møbler viste interesse for at se messen.

Ambitionen er, at Møbelmessen Skandinavien også vil kunne tiltrække både forhandlere og udstillere, der beskæftiger sig med markedets dyre møbler. Klassisk dansk design og såkaldte "hvide møbelbutikker".

- For mig vil det være en naturlig udvikling af messen at kunne få en større del af branchen med, så vi har ét samlet sted i Danmark for hele møbelbranchen. Uanset afdeling.

Endnu en artighed, han noterer sig, er en begyndnede interesse fra nordtyske møbelhandlere. Han registrerede 5 i år. Sidste år var det nul.

- Jeg forestiller mig, at nogle har sagt til deres tyske kunder, at de skulle komme. Efter vi er flyttet til Fredericia, har vi hævet standarden, og det gør det mere troværdigt for producenterne at sige til deres kunder: Kig op på messen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078