23948sdkhjf

Køkkenkoncern offentliggør sit børsprospekt i dag

I dag klokken 11.30 indkalder køkkenkoncernen TCM Group til pressemøde, skriver virksomheden i en selskabsmeddelelse.

Køkkengruppen, der står bag mærker som Tvis, Svane, Nettoline og Kitch, holder pressemøde i dag i Kuppelsalen i Danske Banks hoveddomicil ved Kongens Nytorv.

TCM fortæller i selskabsmeddelelsen, at flere storinvestorer som ATP og BI Asset Management og flere pengeinstitutter har givet positive tilbagemeldinger på TCM-gruppens børsplaner, som skal sælge kapitalfonden IK Investment Parters ejerskab til nye aktionærer.

En gruppe af kerneinvestorer står dermed klar til at investere cirka 35 procent af TCM's aktiekapital, skriver bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae.

- Dagen i dag er en milepæl for TCM Group, og den markerer begyndelsen på en ny og spændende rejse. I løbet af de seneste knap ti år har vi udviklet TCM Group til en førende køkkenproducent i Skandinavien med en stærk brand-portefølje, der bygger på innovativt dansk design og dansk produktion. Hos TCM Group er vi fast besluttet på at fortsætte den lønsomme vækst og udvikling af vores virksomhed, skriver direktør Ole Andersen i selskabsmeddelelsen.

Udbudsperioden løber fra i dag og efter planen til 23. november.

TCM holder 2 aktionærmøder under tegningsperioden. 15. november i København og 16. november i Aarhus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078