23948sdkhjf

Grønt møbelfirma løber med grøn prestigepris

2 grønne møbelprojekter var i direkte konkurrence.

Møbelvirksomheden 3R Kontor, der køber brugte møbler op og formidler dem videre, er blevet hædret med prisen Grøn Indkøbspris 2017.

3R Kontor var i konkurrence med Aalborg Kommune og belysningsfirmaet Fischer Lightning, og torsdag aften kunne organisationen Forum for Bæredygtige Indkøb afsløre, at den århusianske møbelvirksomhed vandt.

- Juryen lægger vægt på, at 3R Kontor fremmer et marked, så indkøbere i offentlige og private virksomheder kan købe genanvendte møbler. Dermed medvirker de til at skabe et vigtigt fokus på mulighederne i cirkulær økonomi. I tillæg udviser 3R ansvarlighed med en helhedsorienteret miljøvenlig og bæredygtig forretningsmodel, som inddrager egne grønne indkøb, samt velgørenhedsarbejde via donationer af brugte møbler. 3R Kontor indstilles derfor til Grøn Indkøbspris 2017, skrev organisationen bag prisen, da 3R Kontor blev nomineret.

3R Kontor blev startet af Steffen Max Høgh og Jacob Hansen og blev forrige år købt op og indlemmet i Holmris-koncernen.

- Prisen er så vigtig, fordi vi står midt i en tid, hvor grøn omstilling er nødvendig. Derfor giver det mening at honore de arbejdspladser, der både er grønne og samtidig skaber positive økonomiske resultater. Det kan vi takket være samarbejdet med Holmris.Designbrokers i kombinationen af nye og brugte møbler. Derfor er det selvfølgelig en stor anerkendelse for os at vinde Grøn Indkøbspris 2017, siger 3R-direktør Steffen Max Høgh, som torsdag modtog prisen. 

Ifølge Holmris-ledelsen er det meningen, at 3R Kontor skal fortsætte med at udvikle sig med sin egen særlige profil.

Møbler var også en central grund til, at Aalborg Kommune var en af 3 nominerede til prisen.

Aalborg Kommune var nomineret for sit møbeludbud på skoleområdet, der skal sikre en høj grad af genanvendelse i stedet for nyindkøb.

Højer Møbler i Vester Hassing ved Aalborg vandt udbuddet og har for nylig skrevet kontrakt med Aalborg Kommune.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078