23948sdkhjf

Derfor lukker Norlund sin pallefabrik og investerer i helt ny

Rold-savværket Norlund forlader sin produktionssatellit i Viskum Skov nær Tjele ved Viborg og sætter hele matriklen til salg.

Palleproduktionen på stedet flyttes nu til hovedkvarteret i Rold Skov, hvor Norlund gennemrenoverer en fabrikshal på 650 kvadratmeter.

Den gamle pallefabrik var på 400 kvadratmeter, så det er med forventning om vækst.

- Man kan sige, at så længe der er stigning i byggeindustrien, stiger behovet for paller. De fleste store konkurrenter laver firevejspaller, og vi laver både firevejs- og tovejspaller. Vi er fleksible og kan betjene betydeligt flere kunder, siger Jørgen Sølvsten Skriver, adm. direktør hos Norlund.

Der er ellers intet i vejen med at producere i Tjele, påpeger han. Norlund ser bare chancen for at samle sine aktiviteter og tage en nyrenoveret hal i brug som erstatning for en 26 år gammel hal, der er præget af lappeløsninger og tilbygninger.

Med en betydelig millioninvestering skal palleproduktionen have et nyt og moderne layout.

Den gennemgående modernisering af palleanlæggene omfatter el- og softwareopdateringer, oppetids- og effektivitetsforbedringer og minimering af intern transport. Derudover skal trimninger i selve produktionslayoutet sikre, at produktionsanlæggene er nutidige, effektive og kan holde de næste 15 til 20 år.

Pallefabrikken er flyttet og fuldt kørende lige omkring årsskiftet.

Palleproduktionen, som laver en halv million paller om året, udgør cirka en fjerdedel af Norlunds omsætning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079