23948sdkhjf

Nyt årsresultat fra IDdesign: Trecifret millionforbedring

Kædeselskabet bag Ilva og Idemøbler har det store smil fremme, selv om et nyt årsregnskab viser et tocifret millionunderskud.

IDdesign kom ud af sit forskudte regnskabsår 2016/17 med et underskud på 62 mio. kroner, skriver IDdesign i en meddelelse.

Det er cirka 150 millioner bedre end året før, og omsætningen steg med 12 procent - sammenlignet med forrige regnskabsår. Svarende til en forbedring på knap 1,8 mia. kr.

- Jeg er meget tilfreds med forbedringen af resultatet. Specielt fordi det først og fremmest er drevet af højere omsætning og flere kunder. Det, at kunderne reagerer positivt på vores nye initiativer, er jo helt afgørende for vores succes på sigt, og der er ingen tvivl om, at der er langt mere perspektiv i at forbedre resultatet gennem udvikling af virksomheden end ved blot at gennemføre besparelser, skriver administrerende direktør i IDdesign, Michael Christiansen, i meddelelsen.

En del af forbedringsstrategien har været ekspansion, og der er åbnet flere nye butikker.

Også et nyetableret kundeservicecenter som har åbent syv dage om ugen og investeringer i nye medieplatforme har været med til at tiltrække flere kunder i regnskabsåret, tror ledelsen selv.

- Der er ingen tvivl om, at vi samlet står langt stærkere nu end for et år siden. Det skyldes både det markant forbedrede resultat og de initiativer, vi har taget, for at blive endnu mere relevante for kunderne, skriver Michael Christiansen.

Han forventer endnu en markant resultatfremgang i det påbegyndte regnskabsår.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078