23948sdkhjf

Dansk online-komet sælger til investor

Webbutikken Bekko har siden november 2015 solgt møbler og interiør på nettet. Blandt andet af den danske producent Bloomingville.

Omsætningen nåede hurtigt et årligt millionbeløb, og nu går erhvervsmanden Poul Oddershede ind som invester og overtager 25 procent af ejerskabet fra stifteren Rasmus Larsen, som driver virksomheden i Kirke Eskilstrup midt på Sjælland.

Poul Oddershede har haft lederstillinger i virksomheder som Cardlay og AirHelp.

- Investeringen er lige så meget en investering i Rasmus som i virksomheden selv. Han har nogle utroligt spændende idéer og visioner for virksomheden, og han har allerede bevist, at han kan lave resultater. Rasmus får frie tøjler til at lede Bekko, mens jeg assisterer med min erfaring, når det er relevant. Jeg er meget spændt på at se, hvor langt vi kan komme, fortæller Poul Oddershede.

Det betyder flere ansatte

Rasmus Larsen, der beholder 75 procent af ejerskabet, ser den nye investor som en forudsætning for at kunne fortsætte med at vokse.

- Det er fantastisk at vækste, men det koster også penge på den korte bane, og med Pouls investering føler vi os rustede til at tage næste skridt i Bekkos udvikling, siger Rasmus Larsen.

Med Rasmus Larsen som den ene, består Bekko af 3 medarbejdere, og det antal vil stige, varsler han.

Der skal mere mandskab på opgaver som kundeservice og lagerarbejde.

- Herhjemme skal vi være en af de førende spillere inden for salg af interiør i nordisk design, men vi søger også ud over landets grænser. Vi har allerede med stor succes åbnet for salget til Sverige, og vi planlægger yderligere ekspansion til lande som Polen, Holland, Finland og Norge.

Bekko åbnede i en svensk udgave i april i år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064