23948sdkhjf

Møbelbranchen får en skræddersyet efteruddannelse i Aarhus

En helt ny uddannelse i Aarhus skal skabe forretningsudviklere direkte til møbelbranchen.

Uddannelsen er et samarbejde mellem Brancheorganisationen Træ- og Møbelindustrien (TMI), som er en del af Dansk Industri, flere virksomheder i branchen og Erhvervsakademi Aarhus, som nu tilbyder uddannelsen.

De kommende kursister skal blive stærkere til strategisk salg, kundepleje, forretningsforståelse og projektledelse i lige netop møbelbranchen.

- Når vi som industriens brancheforening vælger at deltage i udviklingen af dette uddannelsesforløb, er det ganske enkelt fordi, vi ønsker at løfte kompetenceniveauet inden for møbel- og interiørbranchen til gavn for virksomhederne, siger Flemming Larsen, branchedirektør i Træ- og Møbelindustrien på organisationens hjemmeside.

Tekstilproducenten Kvadrat er en af de virksomheder, der har deltaget i samarbejdet om uddannelsesforløbet.

- Medarbejderudvikling er noget, vi er meget opmærksomme på og som virksomhed gerne investerer i. Derfor har det været naturligt for os at bidrage til udvikling af uddannelsesforløbet – og ligeledes være oplagt at give vores medarbejdere mulighed for at deltage på, siger Mads Nygård, senior vice president, Kvadrat.

Startskuddet til det nye uddannelsesforløb lyder i januar 2018, hvor det første hold af Business Developers inden for møbel- og interiørbranchen ser dagens lys.



Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094