23948sdkhjf

OK Køkkenrenovering udvider sin produktion

Køkkenkæden OK Køkkenrenovering udvider nu deres produktion af måltilpassede låger, skuffer og sidegavle i Danmark.

Det sker efter de to grundlæggere af køkkenkæden, Harry Brogaard og Ole Jensen, nu har besluttet at trække produktionen af deres folieprogram hjem til Danmark.

- Vi har de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel på foliebelagte låger, skuffer og sidegavle. Derfor har vi nu udviklet et nyt flot design til vores folieprogram. Og som noget helt nyt har vi valgt at lægge produktionen af hele vores folieprogram i Danmark, så vi nu får udført arbejdet af gode, danske håndværkere, forklarer produktudvikler hos OK Køkkenrenovering, Harry Brogaard.

God erfaring med produktion i DK
Køkkenkæden har gode erfaringer med produktion i Danmark, hvor de i en årrække har produceret til deres to andre programmer af henholdsvis malede låger og laminatbelagte låger.

Det har mange fordele, at produktionen af de måltilrettede produkter fra alle tre programmer nu ligger i Danmark, for det skaber større fleksibilitet og kortere leveringstid.

- Med vores nye produktion i Danmark, kan vi nu levere danskproducerede låger, -skuffer og -sidegavle efter mål fra alle vores programmer til alle typer køkkener, også dem, der ikke er opbygget efter standardmål, siger Harry Brogaard.

Udvider folieprogram
OK Køkkenrenovering har i et år arbejdet på udviklingen af deres nye folieprogram, som er blevet testet på alle leder og kanter, så alle elementerne lever op til standardkrav og certificeringer på området.

Derudover har OK Køkkenrenovering udvidet deres folieprogram af låger og skuffer, der nu består af 15 forskellige modeller med og uden greb i 36 forskellige nuancer.

- Folie er blevet et meget efterspurgt materiale, fordi foliebelægningen giver en robust og rengøringsvenlig overflade, der er meget slidstærk over for vand og fugt samt de fleste rengøringsmidler. Så med vores nye folieprogram, føler vi os godt klædt på til at kunne imødekomme vores kunders efterspørgsel og behov i lang tid fremover, siger Harry Brogaard.

OK Køkkenrenovering har en afdeling i 16 distrikter fordelt over hele Danmark inklusiv Grønland.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064