23948sdkhjf

Danmarks bedste varehuschef er fra Ikea

Ikeas varehus i Taastrup er både i 2016 og i 2017 blevet kåret til Danmarks bedste Ikea i interne kåringer.

Nu kan varehuschefen i Taastrup, Anders Olsen, føje en ny hæder til. Han har modtaget prisen Danish Retail Award 2017, skriver Dagbladet Roskilde.

- Jeg er virkelig stolt og glad for denne pris. Det er helt fantastisk, at mit og mine medarbejderes hårde arbejde de sidste fire år bliver anerkendt på den måde, siger han til avisen.

Anders Olsen trådte til som varehuschef i Taastrup i 2014 og har siden haft fokus på at forbedre logistikken og forretningsgangen og arbejdsdagen for sine godt 540 ansatte. Og kundeoplevelsen for de tusinder af kunder.

Det er anden gang, en varehuschef fra Ikea vinder Danish Retail Award. Det skete i 2014 for blev Mads Kristensen, som dengang var varehuschef for Ikea i Gentofte.

- Vi ser tydelige resultater i vores interne målinger af medarbejdertilfredsheden, hvor Ikea Taastrup har udviklet sig positivt under Anders Olsens ledelse, fordi der bliver opfordret til dialog og til frit at dele tanker, meninger og idéer, siger Dennis Balslev, adm. direktør for hele Ikea-kæden i Danmark.

Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094