23948sdkhjf

Wood Step åbner sin tredje afdeling

Totalleverandøren af trappeløsninger har med virkning fra den 1. november slået dørene op i Glamsbjerg på Fyn. Den daglige ledelse varetages af et kendt ansigt i branchen.
Wood Step A/S, der har hovedkontor i Havndal nord for Randers, har i forvejen en afdeling i Rødovre, og afdelingen i Glamsbjerg bliver således virksomhedens tredje.

Som ny leder har Wood Step ansat Lenette Olsen, der bl.a. har en baggrund som medejer af GS Trapper, som lukkede i foråret.

Et mangeårigt ønske går i opfyldelse
Hos Wood Step, der kan fejre 20 års jubilæum i februar, ser direktør Peter Ravn det nye tiltag som et skridt på vejen ud af den krise, som også har ramt trappebranchen hårdt:

- Jeg har store forventninger til den nye afdeling på Fyn og til samarbejdet med Lenette. Lenette har naturligvis været efterspurgt af alle i branchen, og vi er hos Wood Step glade for, at Lenette valgte os, siger han.

Peter Ravn tilføjer, at det i mange år har været et ønske at få en større markedsandel på Fyn, hvor GS Trapper har været enerådig. Med etableringen i Glamsbjerg tror han på, at det endelig vil lykkes at indfri ambitionerne.

Indtil Wood Step finder egnede lokaler til kontor og udstilling, vil Lenette have kontor på sin privatadresse i Glamsbjerg. Virksomheden kan dog også fremvise produkter fra sin permanente trappeudstilling hos Byggecentrum i Middelfart.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078