23948sdkhjf

Kontraktmarkedets københavnerevent springer i kalenderen

2018-udgaven flyttes til marts.

I år var dagsmessen Trends & Traditions i København mere trend end tradition, for tilstrømningen af gæster oversteg alle forventninger og tidligere år.

Arrangøren, Holmris.Designbrokers, havde også ændret traditionen og flyttet arrangementet til april.

I 2018 vender eventen tilbage til marts. 15. marts, præcis.

Meningen har hele tiden været, at den københavnske dagsmesse for kontraktmarkedet skulle ligge lige mellem Stockholms og Milanos årlige møbelmesser.

Men i 2017 rykkede Milano-messen Salone Del Mobile dog for tæt på. Til starten af april. Og så flyttede københavnerfesten og valgte 20. april.

- Midt i marts er især for arkitekter og indretningsarkitekter en lidt mere stille periode, men i 2018 forventer vi at se en boble for byggeprojekter i alle segmenter. Så vi risikerer travlhed i branchen i både hele 2017 og 2018, siger Thomas Wiberg, markeds- og udviklingsdirektør hos Holmris.Designbrokers.

Grøn handling nu

Bæredygtighed bliver et overordnet tema i 2018, som får navnet det ikke så mundrette navn: "Livable & Sustainable Enviroment , Nordic Approach vers. 2".

- I mange år har vi talt om miljø og bæredygtighed. Nu skal der ikke være snak mere. Kunderne vil se det omsat til produkter og materialer, og det er vores opfattelse, at branchen er blevet klar, siger Thomas Wiberg om 2018-udgaven.

Én tradition fastholdes: Det foregår på Lokomotivværkstedet nær Dybbølsbro Station i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093