23948sdkhjf

Møbelmessen gør klar til Fredericia: Sådan går det med tilmeldinger

Det bliver et løft på alle parametre, når Møbelmessen i november i år finder sted i Fredericia. Og ikke i Vejle som de forrige 7 år. 

Det lover Esben Veng-Christensen, som står i spidsen for messeorganisationen.

- Årene i Vejle gav os et meget godt tag i markedet, men vi var begrænset i rammerne. Derfor giver skiftet til Fredericia god mening og så meget bedre forhold, at vi kan satse på at lave en bedre messe der dækker et bredere udsnit af møbelmarkedet i Danmark og nabolandene, siger han til Wood Supply.

Markant flere end sidste år

Messecentret MesseC i Fredericia, hvor det skal foregå i år, kommer således til at give en helt anden messeoplevelse, lover han.

Og opbakningen er der også, glæder messen sig over. Lige nu ligger tilmeldingen på over 20 ekstra udstillere.

Det er meget diskuteret i tiden, om messer er et fortidslevn eller hjemhørende i fremtiden.

Esben Veng-Christensen tager her sin egen medicin og startede selv messen for at skabe en messe, han selv kunne udstille på med sit firma Global Furniture.

- Der vil fortsat være brug for en messe hvor indkøbere og møbelhandlere kan komme og finde alle de produkter, de har i butikkerne. De store aktører har længe forsøgt at trække kunderne ud til sine showrooms og har haft held med det. Men der er simpelthen grænser for hvor mange besøg indkøberne kan gøre og samtidigt holde sig orienteret generelt i markedet, siger han.

Det vanskelige Norden

Møbelmessen har fået tilføjet efternavnet "Skandinavien", og sigter mod en nordisk målgruppe.

Den foreløbige udstillerliste viser dog, at den danske deltagelse er næsten altdominerende.

Så Esben Veng-Christensen erkender, at det mere er en vision, end det er realiseret, når det kommer til udstillere. Norske forhandlere som messegæster viser hvert år en pæn opbakning, fortæller han.

- Jeg har en tyrkertro på, at det nytter at blive ved med at prøve, for der mangler en messe i Skandinavien, der dækker det her område. Der bliver mindre og mindre at komme efter på messen i Stockholm for det her segment. Det, vi har kaldt den almindelige møbelbranche. Eller konsummøbler, som nogle har kaldt det.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125