23948sdkhjf

Overtog fabrik: Inventarsnedkeri går nu ind i byggeriet

Byggeriet boomer, og derfor har Boye Inventar nu åbnet en helt ny fabrik, der laver komponenter til byggebranchen.

Siden Wood Supply tidligt i august kunne afsløre, at inventarsnedkeriet havde overtaget de lokaler i Fårvang, hvor Star Furniture var flyttet ud, har Boye Inventar haft selvvalgt mundkurv på og sagt: "Vi vender snart tilbage og melder noget ud."

Hidtil har Boye Inventar langt overvejende lavet messeudstyr og butiksindretning, men efter et godt år med fordoblet omsætning, er den midtjyske virksomhed klar til at udvide forretningen.

De ser her og nu et hul i markedet, som de vil udfylde. Byggeriet har behov for kortfristede leveringer, som er vanskelige at få, vurderer firmaet.

- Vi hjælper byggebranchen med at minimere deres omkostninger ved at producere og levere delkomponenter, så de sparer tid ude på byggepladsen, siger direktør Mikael Boye om den nye Boye-fabrik.

Alle medarbejdere har en specialuddannelse, anfører han, og stort set alle ansatte selv programmere og styre virksomhedens CNC-maskiner, og det gør produktionen glidende og effektiv. De erfaringer vil virksomheden overføre til byggebranchen.

5 mand er nu beskæftiget på den nye lokation i Fårvang, som ligger 14 kilometer fra Boye Inventars hovedafdeling i Bøstrup nær Langå.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.484