23948sdkhjf

Øbro Træ troede først de havde bygget stort nok

Men derfor er gravkøerne tilbage i Greve.

Et nyt logistikcenter i Greve på 10.000 kvadratmeter nåede ikke engang at fylde 2 år.

Så blev det mod forventning for lidt.

Så nu er gravemaskinerne tibage på den tidligere Sanistål-grund ved Køge Bugt-motorvejen.

Øbro Træ udvider nu logistikcentret med 3000 kvadratmeter nye driftsarealer.

- Vi var af den opfattelse, at vi havde bygget stort nok første gang, men har alligevel måttet konstaterer, at vores aktivitets udvikling er gået langt hurtigere end vi havde fantasi til at tro på, siger direktør Uwe Plugge.

I 2016 kunne Øbro Træ konstaterer en vækst i omsætningen på 30 procent, og i indeværende år ser det ud til at væksten fortsætter i samme tempo.

- I et stærkt konkurrencebetonet marked, så er det jo den effektive logistik, som skiller fårene fra bukkene, fortsætter Uwe Plugge.

- Hos Øbro Træ er det vigtigt, at vore kunder oplever de fordele, som ligger i de rigtige varer, på det rigtige sted, til den aftalte tid og ikke mindst til den rigtige pris. Det betyder nu, at der investeres i nye arealer.

Han fortæller, at der allerede er spildt for megen tid på at flytter varer rundt i logistikområdet, hvor lastbilerne læsser. Det har givet unødvendige omkostninger til

Vi har i en periode haft for meget spildtid med at flytte rundt på varerne i det logistikområde, hvor vi læsser vores lastbiler og med denne investering kan vi nu flytte vores pakketræs lager og eliminerer unødvendige håndteringsomkostninger, afslutter Uwe Plugge

I Øbro Træ forventer man at være helt færdige med udbygningen i løbet af november måned.

Logistikcentret i Greve blev i 2015 en reel udlytning for den gamle Østerbro-virksomhed, som med motorvejsnær placering forbedrede sine adgangsforhold betydeligt.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111