23948sdkhjf

Kinnarps tror på det tyske marked

Efter købet af virksomheden Samas følger den svenske producent af kontormøbler nu op med etablering af otte afdelinger – eller kompetencecentre – i Tyskland.
Tilbage i februar indledte Kinnarps en markant satsning på det tyske marked, da virksomheden overtog én af Tysklands største kontormøbelproducenter, Samas .

I denne uge præsenterer Kinnarps sit sortiment på en 800 m² stor stand under møbelmessen Orgatec i Köln, og det er i den forbindelse, at virksomheden har afsløret sine planer for de kommende års satsning i Tyskland.

Vicekoncernchef Per-Arne Andersson fortæller, at de otte nye kompetencecentre vil blive placeret i strategisk vigtige områder, og idéen er at tilbyde kunderne fri rådgivning om alt lige fra lyssætning og farver til komplekse indretningsløsninger:

- Kinnarps har været aktive i Tyskland i længere tid, men det først i år, at vi er begyndt at satse betydeligt, fordi vi nu ser et stort potentiale i det tyske marked. Når konjunkturerne vender, står vi godt rustet på Europas største marked, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094