23948sdkhjf

Se billederne: Idemøbler er tilbage i Frederikshavn

For 12 år siden forlod Idemøbler Frederikshavn, men er nu tilbage.

På Knivholtvej 1, som tidligere har huset diverse møbelforretninger, klippede borgmester Birgit Hansen kl. 8 snoren til butikken, og den røde løber var rullet ud til både byens førstedame og andet godtfolk, som strømmede ind på 1860 kvadratmeter med møbler til åbningstilbud til og med lørdag.

Det nye bolighus bliver konceptmæssigt indrettet efter Idemøblers nye tanker, som viser alle de inspirerende løsninger og møbler til hjemmet frem, som Idemøbler kan tilbyde.

Butikschef Frank Mogensen er hentet i Hjørrings Idemøbler, og med 35 år på bagen som møbelsælger kommer han med stor erfaring indenfor branchen.

Lokal møbelhandler

- Vi vil være den lokale møbelhandler med de ti bedst sælgende produkter i hver kategori, fortæller butikschefen, samtidig med at han glæder sig over det store rykind på første åbningsdag.

Han forestiller sig, at butikken involverer sig i de lokale begivenheder og vil deltage aktivt i forbindelse med arrangementer i byen.

Med butikken i Frederikshavn har Idemøbler 38 af slagsen fordelt rundt i landet, og Frank Mogensen fortæller, at fire-fem yderligere er på vej i løbet af et år.

Fra møbelhuset på Knivholtvej 1 er der udsigt til en anden møbelforretning, Daells Bolighus, men det bekymrer ikke Frank Mogensen.

- Der er tale om to forskellige koncepter, så det er helt fint, understreger butikschefen i byens nye møbelhus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094