23948sdkhjf

Det sker: Hvilken innovation virker i 2010?

Fritz Hansen-direktør Jakob Holm og professor Mogens Dilling‐Hansen er blandt oplægsholderne, når et seminar i næste uge sætter fokus på innovation i bl.a. interiørbranchen.
Bag seminaret står ”Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning”, som den 28. oktober inviterer til en eftermiddag i innovationens tegn.

Udgangspunktet for seminaret er en dugfrisk analyse, hvor professor Mogens Dilling‐Hansen fra Aarhus Universitet har undersøgt intet mindre end 213 virksomheder for at finde ud af, hvordan bolig- og beklædningsbranchen har arbejdet med innovation under finanskrisen:

- Ved at sammenligne virksomhedernes situation i 2008 og 2010 har vi fået mulighed for at belyse, hvilken form for innovation, der virker i 2010 – med udgangspunkt i de redskaber, virksomhederne valgte at tage i brug for at omstille sig til krisetider, oplyser arrangørerne.

Arrangementet den 28. oktober afholdes i Innovatarium, Birk Centerpark i Herning i tidsrummet 14.00-16.30. Deltagelse er gratis.

Find invitationen her via innonetlifestyle.com (åbner som pdf-dokument)

Om innovationsnetværket
”Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning” er etableret den 1. januar 2009 med visionen om at føre de danske bolig- og beklædningsbrancher op blandt de mest innovative i verden.

Som organisation under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling (VTU) tilbyder netværket den nyeste viden inden for brancherne og hjælp til at styrke virksomhedernes innovations- og konkurrenceevne.

Netværket består af et sekretariat, der står for at indsamle viden, at understøtte og igangsætte relevante projekter samt at varetage den daglige ledelse.

Desuden rummer netværket et konsortium bestående af 10 viden- og forskningsinstitutioner inden for bolig og beklædning samt en dialoggruppe med knap 30 udviklingsorienterede virksomheder fra bolig- og beklædningsbrancherne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078