23948sdkhjf

Jacobsen Plus har vokseværk

Designhus føjer en tredjedel mere plads til de nuværende lokaler.

Designhuset Jacobsen Plus udvider deres nuværende forretning i Horsens med godt 500 kvadratmeter. Det sker, når de lejer sig ind i en del af nabobutikken, som efter en en periode med skiftende lejere har stået tom.

Det skriver Horsens Folkeblad.  

Siden 2007 har butikken på Grønlandsvej rådet over 1500 kvadratmeter, og nu er håndværkere i færd med at sætte nabolokalet i stand, så de kan åbne en større butik 1. september.

Nyt koncept
Den ekstra plads bliver samtidig startskuddet for et helt nyt koncept i butikken, kaldet shop-in-shop, forklarer indehaveren.

Konceptet betyder, at forskellige leverandører får deres eget området i butikken at udstille deres sortiment på. Samtidig er denne måde mere i overensstemmelse med, hvordan kunderne køber interiør i dag, siger Peter Jacobsen til Horsens Folkeblad. 

Det er de færreste, der kommer og beder mig hjælpe med at finde en god sofa. De fleste kommer for at se et specifikt mærke og oftest også en specifik model, som de har set på Instagram, Facebook, i magasiner eller gennem en stylist, de følger på nettet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094