23948sdkhjf

Lokal designduo skal skabe sammenhæng til New Danish Modern

Designduoen Beck & Kinch skal skabe sammenhæng mellem udstillinger, awards og konferencer under New Danish Modern til oktober.

Når udstillingen New Danish Modern løber af stablen som en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, skal der afvikles både udstillinger, awards, konferencer og kreative co-labs.

Til at hjælpe med at løfte den omfattende opgave samt skabe visuel sammenhæng i alle delelementer har parterne bag nu valgt en kurator i form af den lokalt forankrede, men internationalt anerkendte mor-datter-designduo Beck & Kinch.

Beck & Kinch har erfaring med internationale arkitekter og globale brands som Chanel, McLaren og Christian Dior. Deres arbejder kan ses i mere end 500 butikker, hoteller, kontorer og ambassader verden over.

Duoen skal assistere med kuratering, way finding og visuelt oplevelsesdesign i O’ Space, når det omfattende designevent finder sted fra 12. til 21. oktober.

- New Danish Modern er en international begivenhed. Vi har klare ambitioner om at skabe en fyldig og oplysende designbegivenhed, som viser bredden i dansk design og kan skabe international genklang (...). Derfor synes vi også, at et kuratorhold med internationalt vingefang er det helt rigtige valg, siger Henrik Weiglin, direktør i Design Denmark, i en pressemeddelelse.

Beck & Kinchs kuratering er et samarbejde med New Danish Moderns ejere Design denmark (Dd) og Business by Design (BbD) samt deres forskellige samarbejdspartnere.

For alle samarbejder – og den deraf følgende kuratering - gælder udgangspunktet, at design er en integreret del af dansk identitet.

- Vi ser det som en spændende opgave at skabe en engagerende oplevelse for publikum i det 2000 m2 store udstillingsrum – for børn som voksne, designprofessionelle og ’almindelige’ interesserede. Det er netop dét at designe særlige oplevelser, der er vores speciale. Fremtidens design går i mange retninger, og vi skal forholde os både til nye teknologier, nye brugssituationer og ikke mindst bæredygtighed. Vi skal være med til at vise og omfavne det brede design. Folk må gerne tænke: ”OK, så det er også design!?”, siger medejer af Beck & Kinch, Annemette Beck.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063