23948sdkhjf

Wegner-producent starter generationsskifte: Den gamle har et brændende fremtidsønske

Knud Erik Hansen er tredjegenerationsejer af Carl Hansen & Søn, som især er kendt for sin produktion af Wegner-klassikere. Blandt meget andet.

Nu er et generationsskifte på vej, og processen er sat i gang, skriver Berlingske Business.

Planen er, at Knud Erik Hansens sønner Mark Nam Hansen og Morten Hai Hansen på henholdsvis 22 og 24 år skal overtage ejerskabet af det hele, og står det til Knud Erik Hansen, skal sønnerne aldrig sælge en flig af familieforetagendet.

- Det vil jeg helst ikke have. Jeg vil gerne se, at femte generation også kommer ind og får glæde af den her virksomhed, så de mennesker, som arbejder her, har en tryg og god arbejdsplads, siger han til Berlingske Business.

Men siger også, at han ikke vil kunne forhindre, at det sker.

Derfor bestræber han sig på, at gøre et frasalg "mindre oplagt for dem" ved at gøre virksomheden "større og mere international og sjovere at arbejde for", som Knud Erik Hansen selv siger det til avisen.

Skulle generationerne komme op og toppes, vil det ikke være første gang. I 1949 var det den unge generation, der ville satse på 4 stole, som Hans J. Wegner havde designet for møbelfabrikken.

Det ønskede virksomhedens stifter Carl Hansen ikke, så han blev pensioneret og lukket ude fra fabrikken. Og resten er historie.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125