23948sdkhjf

Gik i protest: Sjællandske bolighuse smutter til konkurrenten

Mørkøv Bolignyt og Vig Møbelhus - begge i nærheden af Holbæk - forlader nu kædesamarbejdet i Møbelkæden og skifter butiksfacader og sortimentet.

Fremover er de 2 bolighuse en del af Møblér-kæden, som koordineres af kædeselskabet In2house, som også står bag møbelkæden Danbo.

Det sker efter en episode sidst i april, hvor Møbelkæden fyrede sin mangeårige kædedirektør, Henrik Rydeberg Jensen og indsatte Lene Witt Johansen som afløser.

Bjarne Larsen, der er indehaver af de 2 nordvestsjællandske møbelbutikker, blev som bestyrelsesmedlem i Møbelkæden stemt ned i spørgsmålet om ny topchef. Og så trak han sig fra bestyrelsen i protest.

- Jeg finder fyringen uberettiget, og det er det eneste, jeg umiddelbart ønsker at udtale, sagde han til den forbindelse til Wood Supply.

Bjarne Larsen bekræfter nu, at det er uenighed i Møbelkæden, der har fået ham til at skifte kædesamarbejde med Mørkøv Bolignyt og Vig Møbelhus.

- Vi har ambitiøse fremtidsplaner for vores butikker og dem kunne vi se, at Møblér i høj grad vil kunne bidrage til at indfri. Som selvstændig møbelhandler skal vi hele tiden have fokus på at udvikle vores omsætning og ikke mindst sikre en sund indtjening. Når det skal kombineres med en aggressiv markedsføring, bliver det svært at være uafhængig, siger han om skiftet.

Han roser Møblér-samarbejdet for at have sans for frivillig kædedrift og for medlemsservice og møbelsortiment.

Butikkerne er inde i et glidende generationsskifte, hvor Bjarne Larsens sønner Laust og Troels spiller stadig mere fremtrædende roller.

Sønnerne vil især bruge kædeskiftet til at butikkerne en opfriskning med et nyt og friskere sortiment, fortæller de.

For In2house er Møblér-kæden betyder det, at Holbæk-området kommer med på kædesamarbejdets Danmarkskort igen.

I april i år brød butikken Sit'n Sleep i Holbæk sig ud af Møblér-samarbejdet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094