23948sdkhjf

Østjyske møbelproducenter i fælles offensiv

Kebe og Hammel Furniture har stablet en fælles husmesse på benene i bestræbelserne på at tiltrække indkøberne fra de europæiske møbelkæder.
I de kommende to uger forener møbelproducenterne Kebe og Hammel kræfterne og arrangerer en fælles in-house-messe i Hammel Furnitures lokaler.

De to virksomheder har i forvejen en del fælles handelsagenter rundt om i verden, og da mange af kunderne handler hos begge selskaber, har det været oplagt at arbejde sammen:

- Ved at udstille produkterne sammen, sparer vi kunderne for en ekstra transport, og egentlig klæder produkterne jo hinanden, så hvorfor ikke forene kræfterne, siger Henrik Schougaard fra Kebe.

God test før de store 2011-messer
Siden møbelmessen i København stoppede for en del år siden, er det blevet en tradition, at mange indkøbere fra de europæiske møbelkæder kommer til Danmark i efteråret, hvor de besøger de førende møbeludbyderes husmesser.

Her præsenteres de for de nyheder, der senere udstilles på vinterens messer i Tyskland, England, Frankrig eller Sverige:

- Det er en kærkommen lejlighed til lige at teste vore nyheder i prototypeform, inden vi laver de sidste ændringer, siger Bjarne Søgaard Nielsen der er salgschef hos Hammel Furniture.

- Mange gange udspringer der nye ideer under besøgene i huset, som vi så har tid til at prøve af, før messerne for alvor står for døren først i det nye år, fortsætter han.

Der har været hektisk aktivitet hos både Kebe og Hammel for at få produkterne klar til præsentation, og de sidste malerbøtter og tapetruller pakkes først væk på fredag, når alt er klar til modtagelse af de første kunder mandag den 4. oktober.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078