23948sdkhjf

Rationel Vinduer har store forventninger til prisvinder

Den vestjyske vinduesproducent er nu klar til at lancere sit nye vindues- og dørkoncept, som tidligere på året vandt Byggeriets Energipris 2010.
Alle led i organisationen hos Rationel Vinduer arbejder pt. på højtryk for, at den nye serie ”Auraplus” kan blive klar til salg hos forhandlerne inden udgangen af oktober måned.

Siden overrækkelsen af Byggeriets Energipris den 16. marts, er det nye vindues- og dørkoncept blandt andet blevet produktionsmodnet, og det har også fået sin egen hjemmeside.

- Vi har store forventninger til lanceringen af Rationel Auraplus og til modtagelsen blandt forhandlere og kunder. Det er jo en prisvinder, som vi sender på markedet. Og det er et nyskabende vindues- og dørkoncept, som er blandt markedets førende, når det gælder isoleringsevne, sikkerhed og energibalance, siger administrerende direktør Jes Jensen.

Han peger blandt andet på, at vinduets energibalance er positiv og bidrager til opvarmningen af boligen med op til +15 kWh/m² om året.

Om Rationel Vinduer
Rationel Vinduer producerer yderdøre og facadevinduer og har hjemme i Sdr. Felding mellem Herning og Esbjerg.

Virksomheden er grundlagt af Richard Rohde Nielsen i 1954 og er i dag 100 % ejet af Dovista, der er et selskab i VKR Gruppen.

Rationels produkter forhandles via 400 byggemarkeder og tømmerhandler. Hos flere end 200 af forhandlerne er der permanente Rationel-udstillinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063