23948sdkhjf

Engelbrechts fortsætter fremgangen

Møbelproducenten har netop leveret 2.500 ”Chairik”-stole til Tivoli Congress Center og fastholder dermed sin positive udvikling.
Ordren, der er vundet i samarbejde med Interiør Gruppen A/S, kommer i kølvandet på to andre store leverancer – begge på 1.000 stole til henholdsvis Aalborg Universitet og CNN Congress Center i Nürnberg.

Dengang kunne administrerende direktør Peter Mahler oplyse, at Engelbrechts havde øget salget i Skandinavien og på de tysktalende markeder med 29 % i første halvår, og med den store leverance til Tivoli er det lykkedes at fastholde væksten:

- Den positive udvikling fra første halvår 2010 ser ud til at forsætte, og det er min forventning, at vi får en omsætningsfremgang på 20 % for hele året. Fremgangen finder vi på henholdsvis det tyske, finske og danske marked, siger Peter Mahler.

Fortsat ydmygt marked
Hos Engelbrechts oplever man for tiden to modsatrettede tendenser på markedet, fortæller Peter Mahler.

Blandt de kunder, der lever af dags- eller konferencebesøg, betragtes stolen som et professionelt værktøj, og derfor bliver der fortsat ikke gået på kompromis med hverken kvalitet, design, funktionalitet eller siddekomfort.

- Omvendt ser vi, at markedet generelt er mere ydmygt, når der fx skal anskaffes stole og borde til kantiner, og således bliver prisen her-og-nu vigtigere end omkostningen pr. år, vurderer Engelbrechts-direktøren.

Nyt produkt kan give travlhed sidst på året
For at imødekomme den aktuelle udvikling har Engelbrechts sat en ny variant af ”Chairik”-stolen i produktion.

Stolen, der præsenteres under næste måneds Orgatec-messe i Köln, er en kunststof-model, hvilket gør den billigere end de andre modeller i Erik Magnussens stole-serie:

- Stolen produceres i en ny og patenteret monosandwich-proces. Det vil sige, at vi kombinerer to forskellige polypropylen-materialer til kerne og skal. Det giver skallen et flot ydre samt en hård og stabil kerne, forklarer Peter Mahler og tilføjer:

- Med denne udvidelse af produktsortimentet som kan leveres fra midt november i år, regner jeg bestemt også med, at der bliver rigtig travlt de sidste måneder af året, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078