23948sdkhjf

Ny miljø- og energiportal

[i]TA og Dansk Byggeri præsenterer nu i samarbejde Internetportalen www.reneprodukter.dk med alle relevante og opdaterede informationer om miljø, energi og arbejdsmiljø.[/i]
Ved du, hvor du får informationer om biomassefyr? Og hvor du finder sidste nyt om miljøledelse og de nordiske miljømærker? På www.reneprodukter.dk findes svaret nemt, hurtigt og enkelt.

Den nye internetportal, www.reneprodukter.dk , samler alle relevante informationer om miljø-, energi-, og arbejdsmiljø ét sted. Det er frugten af samarbejdet mellem Træets Arbejdsgiverforening og Dansk Byggeri, som har udviklet sig igennem de seneste to år.

- Begge organisationer har store interesser i, at produktionsmetoderne i træ- og møbelindustrien bliver så rene som muligt, og derfor var det naturligt for os at samarbejde. Opgaven med at indsamle informationer, var ganske uoverskuelig for de mennesker, der til dagligt arbejder med miljø- og energi. Kunne vi give dem et værktøj, der forenkler informationssøgningen og samtidig holder dem up-to-date, vil vi nå langt i vores bestræbelser på at få et bedre arbejdsmiljø og renere produkter, siger Lars Elkjær Nielsen, chefkonsulent i Dansk Byggeri.

www.reneprodukter.dk kan træ- og møbelindustrien fremover hente al mulig oplysning om miljø og energi.Portalen er bygget op om en ganske simpel struktur. Fra forsiden kan man klikke sig ind på 3 hovedområder: Miljø, Energi og Arbejdsmiljø, og herfra kan man dykke dybere ned i de mange områder portalen dækker. Fra forsiden kan man ligeledes finde en liste over rådgivere, der kan hjælpe og assistere, samt tilmelde sig et nyhedsbrev, som hele tiden er opdateret med den sidste nye viden.

Netop i disse dage bliver portalen introduceret i træ- og møbelindustrien. Blandt andet med en konkurrence om en middag for fire – med butler.

- I bund og grund serverer portalen jo alle oplysninger på et sølvfad, så hvad er mere naturligt end at lade en vaskeægte butler stå for introduktionen, slutter Lars Elkjær Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109