23948sdkhjf

På vej til et mere effektivt Danmark

[i]Dansk Industri er tilfreds med regeringens handlingsplan for Offentlig-Private Partnerskaber, fremgår det af en kommentar fra direktør Ole Krog, DI. [/i]
- Dansk Industri er tilfreds med regeringens handlingsplan for offentlig-privat samspil. Især er det konstruktivt for et udvidet samspil, at regeringen nu har udpeget væsentlige, konkrete projekter, som bygningen af et nyt fængsel og et nyt magasin til Rigsarkivet, der kan udføres med privat deltagelse, siger direktør Ole Krog, DI, i en kommentar til regeringens Handlingsplan for Offentlig-Private Partnerskaber (OPP).

Med den nye handlingsplan vil regeringen sætte gang i samarbejdet mellem det offentlige og private virksomheder. I de nye samarbejdsformer skal de offentlige og private kompetencer sammentænkes i helhedsløsninger, der omfatter finansiering, design, etablering og drift.

Direktør Ole Krog, DI, udtrykker stor tilfredshed med regeringens OPP-udspil.- Det offentlige har en viden på mange forretningsområder, som virksomhederne kan udvikle og udnytte i eksportøjemed. Omvendt kan virksomhederne bidrage med deres kompetencer og moderne redskaber inden for produktionsoptimering, afsætning og ledelse til udviklingen af en mere effektiv og innovativ offentlig sektor, siger Ole Krog.

- OPP er også den rigtige vej frem på områder som for eksempel innovation, videndeling, personaleudvikling og lønadministration. Her kan de private virksomheder på videns- og serviceområdet fremme effektiviteten af den offentlige sektor væsentligt, siger DI-direktøren i kommentaren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094