23948sdkhjf

Fyldte ordrebøger

[i]Outrup Vinduer og Døre på Mors synger ikke med på byggebranchens klagesange. De har fulde ordrebøger, satser på ordreproduktion og efteruddannelse udenfor sæsonen.[/i]
Outrup Vinduer og Døre A/S har satset på en niche med ordreproduktion af fyrretræsvinduer og -døre i høj kvalitet og direkte tilpasset husejernes ønsker.

– Vores vigtigste samarbejdspartnere er landets tømrermestre. Salget foregår kun via dem. Mester rådgiver boligejerne og har ansvaret for, at der måles korrekt op og at vinduet eller døren monteres efter forskrifterne. Til gengæld støtter vi mestrene, og vore konsulenter hjælper gerne med at finde de bedste løsninger, forklarer direktør Mogens Ringgaard i Træ og Industri.

Omkring 7000 byggerier får årligt monteret vinduer og døre fra Outrup. Outrup Vinduer & Døre høres ikke i koret, når byggebranchen synger klagesange. Ordrebøgerne er fulde – det bedste tegn på, at kunderne er tilfredse.

Da det er vigtigt for os at have et højt kvalitetsniveau, har vi brug for erfarne folk. For at dygtiggøre dem og holde på dem når der er knap så travlt, bruger vi ofte vinteren på kurser, siger Mogens Ringgaard til Træ og Industri og fortsætter:

– Det slår aldrig fejl. Når vi kommer tilbage efter påskeferien, har mestrene haft tid til at gøre ordrerne klar, og så får vi travlt – det kører på højtryk helt til udgangen af oktober. Det er kun takket være meget engagerede og loyale medarbejdere, at det lykkes at overholde de lovede leveringstider.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064