23948sdkhjf

Dansk møbelsucces i Tyskland

[i]Tvilum-Scanbirk og Bahsen, der for øjeblikket fremviser nyheder på Køln-messen, har stor succes på det tyske marked.[/i]
Målrettede satsninger giver pote for de to danske møbelproducenter Tvilum-Scanbirk og Bahnsen i Tyskland. Tvilum-Scanbirk, der er verdens største producent af saml-selv-møbler, havde sidste år en vækst i omsætningen på 10 procent i Tyskland. Bahnsen havde en vækst på 20 procent i Tyskland, skriver Børsen.

Tvilum-Scanbirk har med sine ask-farvede møbler stor succes i Tyskland.Tvilum-Scanbirk viser på Køln-messen det design, der har givet succes i Tyskland. Tyskerne har øjensynligt skiftet stil og forladt de tunge egetræsmøbler til fordel for lyse og lette møbler. Tvilum-Scanbirk, der stadig satser på møbelplader, henter inspiration i designmøblerne til egne møbler til lav pris og i god kvalitet.

Hos Bahnsen Collection, der sælger sine produkter i små uafhængige møbeldesign butikker, overhalede Tyskland sidste år Schweiz som eksportmarked.

- Vi holder fast i at være en nichevirksomhed, men prismæssigt holder vi os lige under toppen. Vi tror det er årsagen til, at vi sidste år fik mange kunder, som på grund af krisen i Tyskland valgte de dyreste møbler fra, siger direktør Bjørn Bahnsen til Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078