23948sdkhjf

Hvidt er det nye sort…

Det er budskabet på Snedkernes Efterårsudstilling 2010, der i næste måned åbner på Ordrupgaard under temaet ”Whiteout”. Herefter drager udstillingen til Tokyo.
Hvidt er det nye sort på Snedkernes Efterårsudstilling 2010, når temaet ”Whiteout” både henviser til farven hvid og vejrfænomenet, hvor sne, tåge eller dis reducerer sigtbarheden.

SE lover dog både masser af klarsyn og – som traditionen byder – 39 stole, som alle har målene 80 x 80 x 120 cm.

SE’s medlemmer og gæsteudstillere har nemlig igen i år leget sig frem til 39 nytænkende prototyper kondenseret ud fra et hav af snehvide koncepter, tekniske udfordringer og håndværksmæssig feinschmeckeri.

Historisk reference til Finn Juhl
Som altid i SE regi danner foreningens møbelproducenter parløb med foreningens designere for at skabe eksperimenterende møbler i et ikke kommercielt forum – for at tænke nyt, frit og arbejde ud fra en ikke profit-orienteret og begrænsende dagsorden.

For at trække en historisk tråd tilbage til en af Københavns Snedkerlaugs fornemmeste drivkræfter, Finn Juhl, afholdes Snedkernes Efterårsudstilling i år på Ordrupgaard.

Her indgår Finn Juhls villa nu som museum og eksponent for netop det håndværk og den kvalitet af formgivning, som SE efterstræber og viderefører.

”Whiteout” kan opleves på Ordrupgaard fra den 29. oktober til den 23. januar 2011, hvorefter udstillingen indtager Tokyo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093