23948sdkhjf

Furniture Cup – opdagelsesrejse i kontormiljø

[i]Udviklingscenter for Møbel og Træ står bag en opdagelsesrejse i udviklingen af nye og spændende kontormøbler og kontormiljøer.[/i]
Furniture Cup er et nyt og spændende projekt lanceret af Udviklingscenter for Møbel og Træ. Cuppen har til mål at vise, at design er lige så spændende som sportskampe og ”Stjerne for en aften”. I hvert tilfælde, når man har så spændende danske hold med i designprocessen, som tilfældet er her.

Seks hold, der repræsenterer Fritz Hansen A/S, Paustian A/S, Holscher Industrial design A/S, Getama Danmark A/S, Munch A/S og Vandtrapper.dk, vil sammen med en endnu ikke fundet række af underleverandører konkurrere om at designe fremtidens kontor.

Meningen er, at der skal tænkes utraditionelt. Fokus skal flyttes fra selve møblet til totaloplevelsen af brugssituationen, således at der bliver tale om en helstøbt oplevelse af de gode, når man er på kontoret.

Snart lyder startskuddet til en ny opdagelsesrejse indenfor kontormiljøer.Ud over at initiativet skal udfordre og inspirere til nye kontormiljøer er det også målet, at Furniture Cup øger succesraten for innovationsprocessen ved en hurtigere udvikling af prototyper, der dermed er mere markedsaktuelle, billigere udvikling af prototyper, så der bliver flere at vælge imellem, overførsel af ekspertise til og fra andre fag og brancher samt en tæt kontakt til kunderne, der dermed tidligt er med i en udvælgelsesfase.

Startskuddet til Furniture Cup lyder den 23. februar, hvor man holder ”klargøring” om tankemønstre og benchmarking.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094